Must Have: Mermaid bath prep

O-M-G wat ben ik enthousiast over de ’20 min Mermaid Bath Prep’ van Body On Demand ! Het pak stond al even op mijn plank te wachten gezien wij thuis geen bad hebben maar eenmaal in de hotelkamer van Brass Suites Haarlem kon ik eindelijk mijn badje klaarmaken. Volgens BOD zou je er van moeten afvallen. Of dat zo is, daar zet ik mijn vraagtekens bij. De zak moet helemaal leeg gegooid worden in een bad van ongeveer 38 graden. Ik denk dat door de warmte alleen al, je genoeg zweet om daar lichter van op de weegschaal te gaan staan maar goed daar gaat het helemaal niet om. Zodra het zout namelijk is opgelost denk je niet meer aan afvallen maar aan relaxen in magisch water dat in verschillende tinten roze en paars om je heen kleurt. Op de oppervlakte ontstaat een laagje gouden glitters en het mooie van dit alles is, dat wanneer je uit bad stapt, je huid parelmoer glanst en bedekt is onder de gouden glitters. En nee dit was je er niet zomaar af, je bent nu een echte Mermaid! Ik kan niet wachten om de andere producten van BOD te proberen maar één ding is zeker, de ’20 min Mermaid Bath Prep’ moet je proberen. Geloof me, na twintig minuten wil je dat bad nog niet uit.

 

Lees ook Cadeau tip: Love Balloonss

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s