De ‘look’ van een toekomstige bruid (Quiz)

Ik ben heel erg benieuwd hoe Nick denkt dat ik er als zijn bruid uit komt te zien. Daarom heb ik hem 10 vragen gesteld. Ben jij ook benieuwd hoe jouw partner jou voor zich ziet? Doe dan de Quiz en laat het antwoord achter in een comment!

Alle vragen kunnen worden beantwoord aan de hand van plaatjes. Lekker makkelijk want er zijn een hoop vreemde benamingen in het trouwjurken assortiment. Vele kende ik niet eens. Mocht je deze acht opties niet voldoende vinden, geloof me, er is nog veel meer…

1.  Als eerste, wat zal de stijl van de jurk worden?
jurkNick: “Nee, duidelijk geen broekpak! Dan kun je lang wachten tot er een traantje valt. Glamour vind ik wel mooi maar ik denk niet dat jij dat aandoet. Dat korte doet me denken aan een stewardessen outfit en een tweedelige jurk vind ik niet geschikt voor een trouwgelegenheid. Als ik moet kiezen, ga ik voor een A-lijn .”

2. Hoe zal de bovenkant er uit zien?
mouwenNick: “Geen spaghetti, dat is voor een oma. Lange mouwen ook niet. Ik denk blote schouders, dus strapless of Off-shoulder.” (Jullie hadden z’n gezicht moeten zien bij halter, dikke no go.)

3. Hoe ziet de rug van de jurk er uit?
rugNick: Ik denk dat je een lage rug doet of misschien mid-back omdat je niet zo bloot durft maar sowieso geen corset.”

4. Van wat voor soort stof zal de jurk zijn?
stofNick: “Kant.”

5. Wat is de kleur van de jurk?
kleurNick: “Gewoon wit.”

6. Hoe ziet de sluier er uit?
sluiersNick: “Ik kan me dit niet echt voorstellen. Dat korte is niks maar lang ziet er raar uit, als of je Batman bent. Ik denk wel dat je een sluier gaat dragen maar dan wel één die ook over je gezicht gaat en die ik naar achter mag doen als ik je ga zoenen. Als dat kan bij een Kathedraal sluier dan kies ik die.”

7. Zijn er buiten DE ring nog andere sieraden?
sieradenNick: “Een tiara! Je doet sowieso altijd extra troep om.”

8. Is er een boeket en zo ja, hoe ziet deze er uit?
boekettenNick: “Biedermeier, dat is klassiek. Als je met die waterval aan kom, ga ik wel een beetje lachen”

9. Hoe zal het haar zitten?
haarNick: “Niet opgestoken, dat maakt je oud.  Half vast.”

10. Hoe zit de make up?
make upNick: Ik denk neutrale lippen maar ik zou niet weten wat voor kleur. Roze of nude klinkt raar want als ik aan lippenstift denk, denk ik alleen aan rood. Maar rechtsboven, die donkere ogen, een soort smokey eye met lichte lippen is denk ik wel mooi voor een bruid.”

Conclusie: Volgens Nick draag ik een typische A-lijn bruidsjurk van wit kant met blote schouders en een blote rug. In mijn haar draag ik een tiara met een lange kathedraal sluier die ook mijn gezicht bedekt. Mijn haar is half vast en mijn ogen zijn donker opgemaakt maar mijn lippen zijn licht gekleurd. In mijn handen heb ik een traditioneel biedermeier boeket. Het is afwachten hoe kloppend zijn voorspelling zal zijn.

 

Lees ook Mrs. Admiraal to be

6 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s