10x Wedding Memes

Who doesn’t love memes!? Het grappige er aan vind ik altijd dat je precies de juiste op het juiste moment tegen komt. Zo is het me nog nooit eerder opgevallen hoeveel trouw memes er zijn totdat ik verloofd was. Vandaag deel ik de twaalf grappigste die ik ben tegen gekomen. Niets leuker dan lekker lui lachen naar je telefoon. Ik ben benieuwd of de Brides to-be zichzelf hierin herkennen!

IMG_7654IMG_7656IMG_7655IMG_7647IMG_7649IMG_7657IMG_7651IMG_7658IMG_7650IMG_7652

 

Lees ook Kun je me op de gastenlijst zetten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s