Liefde op het tweede gezicht

Onlangs vroeg ik middels een poll op mijn Instagramverhaal wat jullie graag zouden willen lezen op mijn blog. De uitkomst was het verhaal van de ontmoeting tussen Nick en mij. Nou daar gaat ‘tie dan… Geheel in sprookjesstijl uiteraard.

IMG_5506

Er was eens een meisje genaamd Jamy Joy. Ze had haar eigen entertainment bureau en boekte voor verschillende events toepasselijke entertainers. Op een dag kwam ze wat mannen te kort. Ze bladerde door de sollicitaties heen en kwam terecht bij Nick Admiraal. Een jongen die haar anderhalf jaar eerder een nette sollicitatie had gestuurd. Ze had hem destijds beantwoord, maar omdat ze met een vast groepje mensen werkte was het er nooit van gekomen om hem te boeken. Gelukkig kon hij komen werken. Het was een hectische dag waarin de planning erg uitliep. Jamy Joy was aan het rennen en vliegen en vergat daardoor helemaal dat Nick had aangegeven dat hij echt op tijd weg moest. Hij was niet zo blij met haar toen hij haar vroeg hoe laat het was en ze er beiden achterkwamen dat het allang tijd was.

Een maand later had ze een stripper nodig voor de Ladies Night Special in Club Vie Rotterdam. Via via had ze vernomen dat Nick shows gaf als stripper. Ze contacten hem en hij was beschikbaar dus gaven ze de samenwerking nog een kans. Op de betreffende avond, 21 november 2015, liep Nick de kleedkamer binnen en viel Jamy Joy het voor het eerst op dat ze hem eigenlijk wel heel erg knap vond. Hij was spontaan, vriendelijk, gezellig, sexy en had een hele mooie lach. Maar daten met personeel is een no go! Dus ging ze door met haar werkzaamheden. Die wederom niet zo goed liepen, want ze was namelijk vergeten de stoel te regelen waarop het meisje die een show zou krijgen moest gaan zitten. Nick raakte weer een beetje geïrriteerd en hier werd de basis gelegd voor hun relatie. Nick die boos wordt op Jamy Joy om iets wat ze niet heeft gedaan. Maar dat ter zijde. Op dat moment was het beste wat ze zo snel nog kon regelen een klapstoel. Nick was bang dat de klapstoel het zou begeven en wilde hem graag even uittesten. Collega Dani ging voor hem op de stoel zitten, maar dat was geen succes. Hij was veel te zwaar. Jamy Joy bood daarom volledig uit zakelijk belang, zichzelf aan als oefenpersoon. Ze probeerde zich te concentreren terwijl Nick zijn moves er uitgooide. Opeens klapte de klapstoel in. Voordat ze het wist had hij haar opgevangen met zijn armen onder haar benen door en omhoog gegooid. Ze keek naar beneden terwijl de stoel op de grond kletterde en zag hoe ze op zijn schouders zat, met zijn hoofd tussen haar benen. Het was als een soort tekenfilm waarbij een figuur een idee krijgt en je zo’n “pling” hoort. Nou ongeveer zo, maar dan anders besefte ze “Ik wil hem”, punt.

Er was alleen één probleem. Hoe zou ze laten merken dat ze geïnteresseerd was? Super kneuzig bedacht ze de meest rare smoesjes om hem te contacten. “Ben je veilig thuis gekomen? Hier zijn de foto’s. Wat doe je eigenlijk nog allemaal hier naast?” Het was zo onhandig dat Nick niet wist of ze nou interesse in hem had of niet. Hij vroeg Dani of ze tegen iedereen zo deed. Het antwoord was “nee,” dus ging hij er op in want hij vond haar ook wel interessant. Ze hadden leuke gesprekken en hij was erg benieuwd waar het naar zou leiden. Van de één op de andere dag zaten ze continue op hun telefoon om met elkaar te appen. Bij het wakker worden tot laat in de uurtjes. Het gespreksonderwerp? Eten! De tweede basis van hun relatie. De eerst volgende keer dat ze elkaar weer zagen was wederom op een boeking. Nick kon niet wachten om haar te zoenen, maar ze bleef professioneel. Ze hadden allebei een drukke agenda dus het duurde even voordat ze echt voor het eerst buiten werk om samen waren. Er ging een maand voorbij na de avond in club Vie toen Nick voor het eerst bij haar aanbelde. Toen ze open deed kreeg ze de meest gepassioneerde kus die ze ooit had gehad. Ze werd smoorverliefd en nu zit ze hier met een grote glimlach op haar gezicht en een ring om haar vinger. Terugblikkend naar waar het allemaal begon. In afwachting op het jawoord zodat ze het verhaal kan afsluiten met, “en ze leefden nog lang en gelukkig”

Einde.

Lees ook Mrs. Admiraal to be

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s