Must Have: Trouwagenda

Bij mijn bezoek aan de Wedding Fair in Rotterdam heb ik de Trouwagenda 2017/2018 gekregen. Een must have bij het plannen van je bruiloft!

Snapseed

De agenda is super handig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het wordt een soort persoonlijk boek van de aanloop naar jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken als een soort bijlage van je trouwboek.

Je vind er onder andere:
– Alle officiële informatie omtrent een bruiloft
– Tips van trouwspecialisten
– Een 24 maanden weddingplanner
– Checklists
– To-Do lists
– Countdown reminders
– Een kostenindicatie en budgetplanner
– Contactenlijst
– Inspiratie foto’s
– Ruimte om foto’s te plakken en notities te maken
– DIY draaiboek

In de winkel kost de agenda €9,95 maar je kunt je hier aanmelden voor een GRATIS exemplaar. Deze kun je ophalen bij de laatste Wedding Fair Wedding Fair van het seizoen, aanstaande zondag 8 april in Nijkerk. De entree is wederom gratis en er staan ruim 75 verschillende stands. Reden genoeg om een rondje te lopen. Omdat de stands relatief klein zijn is er veel persoonlijk contact tussen de bedrijven en de bezoekers. Dit vond ik zelf bij de laatste editie in Rotterdam erg fijn. Je kunt namelijk gemakkelijk een praatje maken met een trouwjurkenspecialist, fotograaf, juweliers, BABS en ga zo maar door. Hierdoor merk je sneller of zij jouw droom werkelijkheid kunnen maken of niet. Wij waren totaal verwachtingsloos naar het event gegaan maar tot onze verassing wisten we aan het einde van de dag wat voor soort trouwringen we willen. Daarnaast hadden we nog niet nagedacht over trouwkaarten en hebben we onwijs veel gave ideeën opgedaan waarvan wij niet wisten dat het mogelijk was.

Dus, aanstaande zondag 8 april, Wedding Fair Nijkerk, neem de Trouwagenda mee en laat me vooral weten wat je er van vindt!

 

 

Lees ook Must have: Bride Squad items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s