4x Budget Date Night

Sinds we verloofd zijn denk ik bij iedere onnodige uitgave “dit had ook in de trouwpot gekund”. Tenzij je loaded bent of sinds je eerste bijbaantje al voor je droombruiloft spaart, zijn de uitgaven voor deze gelegenheid namelijk best een dingetje. Toch ben ik van mening dat het niet goed is voor je relatie als je ervoor kiest om helemaal geen leuke dingen meer te doen om geld te besparen.

Vanaf het begin van onze relatie waren Nick en ik het er over eens dat het belangrijk is om tijd voor elkaar te maken en leuke dingen te doen. Dit houd je relatie gezellig, spannend en voorkomt een sleur. Ook als je nog geen trouwen plannen hebt. De klassieke “dinner and a movie” is bij ons favoriet. Maar het is ook leuk om soms iets nieuws te proberen. En dat hoeft totaal niet duur te zijn!

Schermafbeelding 2018-05-03 om 13.25.14

1. Ga kamperen

Als je een beetje sportief bent en de spullen in huis hebt, gooi dan je tent in de auto. Rij naar een mooi plekje en kruip de hele nacht tegen elkaar aan. Maar, heb je maar een paar uurtjes de tijd of ben je meer een luxe poes? Kampeer dan gewoon in je woonkamer. Span je lakens door de kamer zoals je dat deed toen je vroeger een tent probeerde te maken. Gooi je kerstverlichting erin en zoek alle dekens en kussens in huis op. Het voordeel van een tent in je woonkamer is dat je nog steeds kunt Netflixen en een pizza kunt bestellen!

2. DIY Home spa

Verwen elkaar met een dagje home spa. Voor de hele creatieve onder ons zijn er genoeg online recepten voor DIY beauty producten, maar voor de wat luiere mensen onder ons ga je gewoon even langs de Action. Haal er een gezichtsmasker, body scrub, olie en wat andere leuke producten voor jouw home spa. Sluit de gordijnen van de slaapkamer en verlicht de ruimte met kaarsjes. Leg een handdoek op bed die je vooraf op de verwarming of in de droger hebt opgewarmd. Alleen nog een relaxt muziekje op de achtergrond en voilà. Jullie zijn klaar om elkaar te verwennen. Het gezichtsmaskertje is leuk, maar vooral de fullbody massage blijft natuurlijk het fijnst.

TIP: Toch liever naar een echte spa? Neem dan een kijkje op vakantieveilingen. Hier zijn de dagentrees vaak goedkoop te scoren.

6d49a5c459fcabd751d77d5fcc460926e1801038


3. Stout of extra pittig?

Kennen jullie de Kletspot al? De pot zit vol met vragen die je aan elkaar kunt stellen. Een leuke manier om achter dingen te komen waarvan het nooit in je is opgekomen om het aan je partner te vragen. Kies voor ‘Kletspot lieveling’ als je het een beetje eng vindt. Maar ga voor ‘Stout’ of ‘Extra Pittig’ voor een spannend avondje. De Kletspot is vanaf €9,95 te bestellen, maar je kunt er natuurlijk ook zelf één maken.

4. Een date night om niet meer te vergeten

Save the best for last. Er zijn twee dingen die ik het leukste vind om samen te doen. Dat is lachen en seks. Nu gaan we deze twee combineren. Wederom een tripje naar de Action (of een andere goedkope winkel), voor een zeiltje en een flesje babyolie. Span het zeil om je matras. Verwarm de babyolie in de magnetron en giet het over het zeil. Neem beide een aanloopje en glijden maar! Wanneer jullie zijn uitgelachen begint pas het leukste gedeelte. Veel plezier!

Lees ook I Doodoo

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s