Must Have: Bride kimono

Laat deze foto je niet verwarren, ik ben nog geen bride. Mijn kimono mag ik officieel pas volgend jaar aan. Maar afgelopen weekend trouwde mijn moeder in Toscane. Een prachtige bruiloft by the way. Voordat ze in de make up ging, gaf ik haar deze kimono van DRKS cadeau om haar extra speciaal te laten voelen. Een super leuke must have voor alle brides to be.(Verkrijgbaar in verschillende kleuren en nu in de sale!)

b6f0fbd6-91c5-4045-ab99-46a59caaa9bf

Lees ookMust have: Trouwagenda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s