Must Have: Katie Loxton Pouch

Drie weken geleden trouwde mijn moeder. Ik ben weken opzoek geweest naar een toepasselijk tasje voor bij mijn jurk. Na dagen winkels afstruinen en uren online zoeken had ik niets gevonden. Het zelfde gold voor mijn moeder die ook graag een klein tasje wilde. Uiteindelijk liep ik met mijn oude favoriet en had mijn moeder haar spulletjes bij mij erin gedaan. En nu, kom ik dan toch net DE site tegen die ik toen had moeten hebben. Namelijk die van Katie Loxton die een bridal pouch line heeft uitgebracht. Super schattige en ideaal kleine tasjes speciaal voor de “bride”, de “just married” bride, de “mother of the bride”, de “bridesmaid” en de “Mrs”. Wil je traditioneel trouwen en mis je “something blue”? Look no further! Het blauwe tasje is mijn favoriet en ook een super leuke must have om cadeau te geven. De pouches kosten £16.99. Dat is ongeveer twintig euro.

Lees ook: Must Have: Bride kimono

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s