6X SUMMER BODY READY

Gepubliceerd op cosmogirl.nl

Ben jij al een tijdje aan het trainen voor je summer body? Of ben je meer het voorbeeld van een typische Instagram-meme die nooit ‘ready’ zal zijn? Don’t worry, wij hebben de key tot een perfect zomers lichaam en je hoeft er helemaal niet zo veel voor te doen.

PUT A BIKINI ON YOUR BODY

De eerste stap om bikini ready te worden, is om überhaupt een bikini aan te trekken. Kies er daarbij één waar jij je fijn in voelt. Superleuk al die nieuwe trends, maar met grote borsten zakt een bandeaubikini alleen maar af. Een highwaist broekje zit misschien veel te strak in je taille en door je blanke huid ben je een melkfles in die ene witte monokini. Allemaal helemaal niet erg als jij je er fijn bij voelt, maar kies ze alsjeblieft niet omdat je op onze site hebt gelezen dat het de nieuwste trend is. Niets belangrijker dan een zwemoutfit die lekker zit.

LOVE YOUR BODY

Voel je zelfverzekerd in je body. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want als je niet zelfverzekerd bent, hoe doe je dat dan? Accepteer hoe jouw lichaam eruitziet. Zoals Isadee in de nieuwe CG! zegt: ‘Je bent uniek en dat kan niemand van je afpakken.’ Hallo zomerslogan 2018!

KIM K BOOTY EN GIGI ABS

Stop met jezelf te vergelijken met celebs. Ze zijn superknap, maar vergeet niet: ook dat is aangedikt met make-up, hun beste hoek voor een foto en ook zij hebben stretch marks, putjes en vetjes op plaatsen waar ze het niet willen. Je ziet ze alleen niet omdat ze weg worden geshopt. Accepteer je flaws, girl, je bent prachtig!

YUMMIE SUMMER FOOD!

BELANGRIJK! Eet wat je wil eten! Het is zomer. Dat betekent dat overal waar je loopt ineens foodtrucks staan, je wekelijks wordt uitgenodigd voor een BBQ en dat ijsjes een must zijn omdat het gewoon te warm is. Geniet ervan, voor je het weet is het weer voorbij. Je hoeft echt niet ineens voor die paar maanden een ander lichaam te creëren om in een bikini te kunnen rondlopen.

SPORTY SPICE

Ga alleen sporten omdat je het fijn vindt en niet omdat je het gevoel hebt dat het moet, omdat je deze zomer een Insta fit girl wil zijn. Er zijn genoeg redenen om te sporten die niets met je uiterlijk te maken hebben. Het geeft je energie, zelfvertrouwen en boost je creativiteit. Het zorgt ervoor dat je beter slaapt en minder snel ziek bent. En, het verlaagt je menstruatiepijn!

POSITIVE VIBES ONLY

Kies de mensen om je heen zorgvuldig uit. Je hebt alleen vriendinnen in je leven nodig die je supporten en je nemen zoals je bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s