Video: Misty Copeland van ‘The Nutcracker and The Four Realms’

In The Nutcracker & The Four Realms volg je Clara (Mackenzie Foy). Alles wat ze wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Maar deze sleutel verdwijnt plotseling in een vreemde en mysterieuze wereld.

Hier ontmoet Clara soldaat Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten die over drie koninkrijken heersen: Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde Koninkrijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Moeder Ginger (Helen Mirren). Om hier de sleutel van Clara te vinden en hiermee hopelijk de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken.

Ballerina Misty Copeland

De rol van Ballerina Princess, de mooie danseres die Clara door de koninkrijken begeleidt, wordt vervuld door Misty Copeland. Zij is de eerste Afro-Amerikaanse ballerina die de titel Principal Dancer (de hoogste titel binnen het ballet) kreeg bij The American Ballet. CosmoGIRL’s Ivana vloog naar Londen om haar te interviewen.

*Gemonteerd door Jamy Joy Sens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s